How To Use Total Drive

Totale schijf gebruiken

Alleen wifi uploaden

Wanneer u de Total Drive gebruikt, kunt u ervoor zorgen dat bestanden alleen worden geüpload of gedownload als er verbinding is met Wi-Fi. Dit is handig als u bij uw mobiele provider voor bandbreedte moet betalen.

Volg de onderstaande stappen om de netwerkinstellingen te wijzigen:

Open Total Drive

Open Total Drive op uw apparaat.

Menu openen

Tik linksboven op het menu met drie lijnen om het menu te openen.

Tik op Configuratie

Tik op Configuratie

Tik op Instellingen

Tik op Instellingen

• *Alleen Wi-Fi** - foto's, video's, muzieknummers en documenten worden alleen overgedragen via Wi-Fi-dekking.

• *Wi-Fi of mobiel - om bestanden van meer dan 30 MB mobiel te laten gebruiken, kunt u het selectievakje Grote items uploaden** aan- of uitzetten.

Wanneer alleen Wi-Fi is ingeschakeld, kunnen miniaturen en informatie over bestanden nog steeds worden gedownload.

Je kunt ook schakelen of Total Drive verbinding maakt tijdens roaming, door de schakelaar onder de Netwerk-/Wifi-instellingen te gebruiken.