Ruimte vrijmaken op Total Drive

Total Drive wordt geleverd met een hulpmiddel waarmee u ruimte vrij kunt maken op uw Total Drive. Hierdoor worden automatisch dubbele bestanden gedetecteerd die op Total Drive staan en kunt u ze met één knop verwijderen.

Bestanden worden niet van het apparaat verwijderd. Deze functie verwijdert alleen duplicaten die zijn opgeslagen op Total Drive

Open Total Drive

Open Total Drive

Menu openen

Tik linksboven op het menu met drie lijnen om het menu te openen

Tik op Ruimte vrijmaken

Tik op Ruimte vrijmaken in het menu.

Tik op Vrijmaken

Tik onderaan op FREE UP

• Eventueel gevonden dubbele bestanden worden als voorbeeld weergegeven, waar u de verwijdering kunt toestaan of weigeren

Tik op Toestaan

Tik op Toestaan bij elk bestand om het te verwijderen uit Total Drive. Bestanden worden niet van uw apparaat verwijderd, ze worden alleen uit de cloudopslag verwijderd.

Bevestiging

U ziet nu de bevestiging dat u ruimte heeft vrijgemaakt op Total Drive.