How To Use Total Drive

Använder Total Drive

Endast Wi-Fi Ladda upp

När du använder Total Drive kan du göra det så att filer bara laddas upp eller laddas ner när du är ansluten till Wi-Fi. Detta är användbart om du måste betala för bandbredd med din mobilleverantör.

Följ stegen nedan för att ändra nätverksinställningarna:

Öppna Total Drive

Öppna Total Drive på din enhet.

Öppna menyn

Tryck på menyn med tre rader längst upp till vänster för att öppna menyn.

Tryck på Konfiguration

Tryck på Konfiguration

Tryck på Inställningar

Tryck på Inställningar

• *Endast Wi-Fi** - bilder, videor, musikspår och dokument överförs endast under Wi-Fi-täckning.

• *Wi-Fi eller Cellular – för att tillåta filer över 30 MB att använda mobil kan du växla kryssrutan Ladda upp stora objekt**.

När endast Wi-Fi är aktiverat kan miniatyrer och information om filer fortfarande laddas ned.

Du kan också växla om Total Drive ska ansluta under roaming, genom att använda växlingen under nätverks-/wifi-inställningarna.