Een gedeelde familie aanmaken op Total Drive

Je familie is een gebied in Total Drive waar je bestanden privé kunt delen met uitgenodigde familieleden.

Ontdek hoe u een gedeelde familie kunt maken op Total Drive door de onderstaande stappen te volgen.

Klik op Delen

Klik op delen in de linkernavigatie

Klik op Uw gezin

Klik op de knop Uw gezin bovenaan de pagina.

Klik op Start

Klik op de knop Start in het midden van de pagina.

Voer e-mailadres in

Typ het e-mailadres en druk op Enter.

TIP: U kunt meerdere e-mailadressen invoeren om deze met meerdere gezinsleden tegelijk te delen.

Klik op Verzenden

Als u uw uitnodigingen wilt bekijken, klikt u op Leden, waar u ook meer leden kunt toevoegen, uitnodigingen kunt annuleren of bestaande leden kunt verwijderen.

Als u uw gezin wilt verwijderen en een nieuw gezin wilt starten, gaat u eenvoudigweg naar het gedeelte Familie en klikt u op Familie verwijderen.

Ga hiervoor naar onze website en creëer daar een gedeelde familie.

Klik hier om naar onze website te gaan

Tik op Delen

Tik op het pictogram Delen rechtsonder in de menubalk.

Tik op Je gezin

Tik bovenaan op de knop Je gezin.

Tik op Start

Tik middenonder op Start.

Voer e-mailadres in

Typ uw e-mailadres en tik op Enter.

TIP: U kunt meerdere e-mailadressen invoeren om deze in één keer met meerdere mensen te delen door de knop Link delen te gebruiken.

Deel

U kunt nu items delen met uw gezinsleden door de deellink onderaan te gebruiken.

Nadat u uw gezin heeft ingesteld, kunt u eenvoudig meer leden uitnodigen. Ga gewoon naar het gedeelte 'Je familie uitnodigen' en deel de link met iedereen met wie je mee wilt doen!