How To Use Total Drive

Bruker Total Drive

Bare Wi-Fi Last opp

Når du bruker Total Drive, kan du gjøre det slik at filer kun lastes opp eller ned når du er koblet til Wi-Fi. Dette er nyttig hvis du må betale for båndbredde med mobilleverandøren din.

Følg trinnene nedenfor for å endre nettverksinnstillingene:

Åpne Total Drive

Åpne Total Drive på enheten din.

Åpne menyen

Trykk på meny med tre linjer øverst til venstre for å åpne menyen.

Trykk på Konfigurasjon

Trykk på Konfigurasjon

Trykk på Innstillinger

Trykk på Innstillinger

• *Bare Wi-Fi** – bilder, videoer, musikkspor og dokumenter overføres kun under Wi-Fi-dekning.

• *Wi-Fi eller Cellular – for å tillate at filer over 30 MB kan bruke mobilnettet kan du veksle mellom Last opp store elementer**-avmerkingsboksen.

Når bare Wi-Fi er aktivert, kan miniatyrbilder og informasjon om filer fortsatt lastes ned.

Du kan også bytte om Total Drive skal koble seg til mens du roamer, ved å bruke bryteren under Nettverk/Wifi-innstillingene.