Synchroniseren tussen apparaten

Synchronisatie met Total Drive zorgt ervoor dat uw bestanden altijd up-to-date zijn op al uw apparaten, waardoor u ze gemakkelijk kunt openen en eraan kunt werken, waar u ook bent!

• Wijzigingen monitoren: Total Drive houdt uw bestanden voortdurend in de gaten. Wanneer u op een van uw apparaten een wijziging aanbrengt in een bestand, zoals het bewerken van een document, het toevoegen van een foto of het verwijderen van een bestand, merkt Total Drive dit meteen.

• Wijzigingen synchroniseren: nu komt het magische gedeelte! Total Drive laat uw andere apparaten ook weten welke wijziging u heeft aangebracht. Het stuurt een signaal naar je telefoon, computer of een ander apparaat dat op Total Drive is aangesloten en zegt: "Hé, er is hier iets nieuws!"

• Realtime updates: dit proces gebeurt supersnel, bijna in realtime. Dus of u nu tussen apparaten schakelt of onderweg wijzigingen aanbrengt, Total Drive zorgt ervoor dat alles gesynchroniseerd blijft.

• Omgaan met conflicten: soms brengt u op twee apparaten tegelijk wijzigingen aan in hetzelfde bestand. Maak je geen zorgen! Total Drive is slim genoeg om met deze conflicten om te gaan. Het kan u vragen welke versie u wilt behouden, of het kan de wijzigingen voor u samenvoegen.

• Dus of u nu foto's maakt op uw telefoon, aan het typen bent op uw computer of snel iets controleert op de tablet van een vriend, Total Drive zorgt ervoor dat uw bestanden er altijd zijn wanneer u ze nodig heeft.

Voor meer informatie over synchronisatie of het maken van een back-up van uw bestanden, Klik hier voor meer informatie!