How To Use Total Drive

Totale schijf gebruiken

Schakel automatisch uploaden in met Total Drive

U kunt automatisch bestanden van uw apparaat uploaden naar Total Drive met behulp van de mobiele applicatie Total Drive.

Om automatisch bestanden vanaf uw apparaat te uploaden, moet u het volgende doen:

Open Total Drive

Open de applicatie Total Drive.

Tik op Configuratie

Tik op Configuratie in het navigatiemenu. Het heeft een 'tandwiel/tandwiel'-pictogram.

Tik op Instellingen

Tik op Instellingen.

Tik op Uploaden

Tik op Uploaden.

Schakel uploaden in

Schakel Uploaden in voor automatisch uploaden van uw afbeeldingen.

U kunt meer mappen inschakelen als u een back-up van nog meer bestanden wilt maken.

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!