Een back-up maken van telefooncontacten in Total Drive

Total Drive heeft de mogelijkheid om contacten te bekijken en er een back-up van te maken.

Om een back-up te maken van uw telefooncontacten en deze te synchroniseren, kunt u de mobiele app Total Drive gebruiken. Hierdoor worden uw telefooncontacten automatisch opgeslagen op Total Drive.

Als u een nieuwe telefoon verliest en gebruikt, of een fabrieksreset uitvoert, kunt u uw telefoon de contacten laten downloaden die u op Total Drive heeft opgeslagen.

Open Total Drive

Open Total Drive op uw apparaat.

Menu openen

Tik linksboven op het menu met drie lijnen om het menu te openen.

Tik op Configuratie

Tik op Configuratie.

Tik op Contacten

Tik op Contacten.

Tik op Schakelen

Tik op de schakelaar Back-up van uw telefooncontacten naar de positie AAN.

Mogelijk moet u op Toestaan tikken om Total Drive toegang te geven tot uw contacten.

Bevestiging

Je contacten worden nu opgeslagen op je Total Drive. U zult zien hoeveel contacten gesynchroniseerd worden gehouden.

TIP: Als u op Back-up van contacten tikt, worden alle contacten geïmporteerd die zijn opgeslagen op Total Drive en die niet op uw apparaat staan.