How To Use Total Drive

Använder Total Drive

Säkerhetskopiera telefonkontakter i Total Drive

Total Drive har möjlighet att visa och säkerhetskopiera kontakter.

För att säkerhetskopiera och synkronisera dina telefonkontakter kan du använda mobilappen Total Drive. Detta kommer automatiskt att lagra dina telefonkontakter på Total Drive.

Om du tappar bort och använder en ny telefon, eller gör en fabriksåterställning, kan du få din telefon att ladda ner de kontakter du har lagrat på Total Drive.

Öppna Total Drive

Öppna Total Drive på din enhet.

Öppna menyn

Tryck på menyn med tre rader längst upp till vänster för att öppna menyn.

Tryck på Konfiguration

Tryck på Konfiguration.

Tryck på Kontakter

Tryck på Kontakter.

Tryck på Växla

Tryck på Säkerhetskopiera dina telefonkontakter till läget .

Du kan behöva trycka på Tillåt för att ge Total Drive åtkomst till dina kontakter.

Bekräftelse

Dina kontakter kommer nu att sparas på din Total Drive. Du kommer att se hur många kontakter som hålls synkroniserade.

TIP: Om du trycker på Säkerhetskopiera kontakter importeras alla kontakter som är lagrade på Total Drive som inte finns på din enhet.

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!