Technical Support Menu

Total Adblock technische productondersteuning

Acceptabele advertenties - Lijst met toegestane advertenties

Er zijn momenten waarop u misschien wilt dat specifieke websites u advertenties kunnen aanbieden. Dat kan zijn omdat u erop vertrouwt dat de website fatsoenlijke advertentie-inhoud levert die echt relevant is, of dat u adblocking moet uitschakelen om toegang te krijgen tot inhoud op de website. Binnen de extensie Total Adblock is er een sectie met de naam Acceptabele advertenties, waar u effectief specifieke websites op de witte lijst kunt zetten, zodat advertentieblokkering niet optreedt. op hen plaatsvinden.

Om een website via de extensie aan de lijst met acceptabele advertenties toe te voegen, volgt u de onderstaande stappen:

Open Total AdBlock

Ga naar Instellingen

Klik op Lijst toestaan

Voeg uw huidige tabblad toe aan de toegestane lijst

Zorg ervoor dat u zich op de website bevindt die u wilt toevoegen aan de lijst met toegestane advertenties en dat u de pagina opnieuw laadt zodra deze is toegevoegd.

Total AdBlock is gepauzeerd

Wanneer Total AdBlock wordt onderbroken, betekent dit dat er advertenties op deze site worden weergegeven. Wanneer u de site verlaat die is toegestaan door Total AdBlock, wordt de extensie weer actief en blijft alle advertenties blokkeren.

Alle toegevoegde websites verschijnen hier in een lijst en kunnen indien nodig op een later tijdstip worden verwijderd.

Volg de onderstaande stappen om een URL toe te voegen aan de lijst met acceptabele advertenties via mobiel:

• Open Total AdBlock

• Ga naar Instellingen

• Tik op Toegestane lijst

• Op het tabblad Websites tikt u op de drie punten en tikt u op Toevoegen aan lijst met toegestane personen

• Typ de Website die u wilt Advertenties toestaan

• Tik op Enter en de website geeft nu Advertenties toestaan

• Om een websitelink te verwijderen, veegt u eenvoudigweg naar links over de link om deze te verwijderen.

Volg de onderstaande stappen om een App toe te voegen aan de lijst met acceptabele advertenties via mobiel:

• Open Total AdBlock

• Ga naar Instellingen

• Tik op Lijst toestaan

• Tik op Apps

• Tik op de Knop Toevoegen of de Drie Punten en tik op Toevoegen aan Toegestane Lijst

• Kies de gewenste App en tik op de pijl Terug

• Advertenties zouden nu te zien moeten zijn in deze Applicatie

• Om een applicatie te verwijderen, veegt u eenvoudigweg naar links over de app om deze te verwijderen.