Technical Support Menu

Total Adblock technische productondersteuning

Genereer logbestanden voor mobiel

Om het voor ons technische ondersteuningsteam van Total Adblock gemakkelijker te maken uw probleem op te lossen en u een snelle oplossing te bieden, vragen we u ons team logbestanden te verstrekken zodat we een beter inzicht kunnen krijgen in het probleem dat u mogelijk ondervindt.

Open Total Adblock

Zoek en open Total Adblock op uw apparaat.

Open Instellingen

Tik op het pictogram Gear/Cog om het instellingenmenu te openen.

Vind logbestanden genereren

Tik op Logbestanden verzenden

Tik op Logboeken genereren

U kunt de logbestanden nu via e-mail opslaan en delen met ons ondersteuningsteam.