Technical Support Menu

Total Adblock technische productondersteuning

Advertenties blokkeren op YouTube

YouTube heeft een beleid opgesteld tegen klanten die AdBlock-technologie gebruiken. We werken eraan om onze klanten voortdurend updates te bieden, zodat ze hier geen last van ondervinden. Klik hier voor meer informatie via de verklaring van YouTube.

We kunnen geen advertenties verwijderen in de YouTube-app, maar we kunnen advertenties op YouTube blokkeren door de video af te spelen in onze app{notrans-3 } of via uw webbrowser**.

Binnen onze applicatie (aanbevolen)

Volg deze stappen om YouTube te bekijken op je Android- of iOS®-apparaat via onze applicatie:

• Zorg ervoor dat Total Adblock is ingeschakeld
  • Ga naar de YouTube-app en zoek de video die je wilt bekijken
  • Tik op de drie puntjes om het videomenu te openen
  • Tik op 'Delen'
  • Zoek en tik vervolgens op 'Advertentievrij' of 'Total Adblock'
  • Mogelijk moet u onder 'meer' opties kijken als het niet wordt vermeld.

Hierdoor wordt de video binnen Total Adblock volledig advertentievrij geopend!

Binnen uw webbrowser

U kunt ook als volgt reclamevrij YouTube bekijken op uw Android- of iOS®-apparaat in uw browser:

• Zorg ervoor dat Total Adblock is ingeschakeld
  • Typ www.youtube.com in de adresbalk.
  • Zorg ervoor dat u www. en gebruik de adresbalk.

Als u een zoekmachine gebruikt, wordt standaard de app YouTube geopend.

Als Total Adblock is geïnstalleerd op uw webextensie, blokkeren we advertenties op YouTube als deze is ingeschakeld. Als u om welke reden dan ook nog steeds advertenties ziet, zorg er dan voor dat u bent ingelogd met uw betaalde abonnement.

Bekijk onze gids hier.