Settings Support Menu

Total Password Innstillinger

Hva er tofaktorautentisering?

Tenk deg at nettkontoen din er et hus. Den første nøkkelen til huset ditt er passordet ditt. Men hva om noen sleipe får tak i den nøkkelen? Det er her tofaktorautentisering (2FA) kommer inn. Den legger til en ekstra lås, så selv om noen har passordet ditt, kan de fortsatt ikke komme seg inn uten en annen informasjon.

Hvordan virker det?

Tofaktorautentisering betyr at etter at du har skrevet inn passordet ditt, blir du bedt om en annen informasjon. Dette kan være:

• En kode sendt til telefonen din via tekstmelding eller app
  • En fingeravtrykkskanning
  • En ansiktsskanning
  • Så det er som å ha to låser på døren – passordet ditt er den første låsen, og den andre låsen er koden eller biometrisk skanning.

Hvorfor er det så viktig?

Tenk på det som et ekstra beskyttelseslag. Hvis noen på en eller annen måte får passordet ditt (kanskje gjennom hacking eller gjetting), kan de fortsatt ikke få tilgang til kontoen din uten det andre trinnet. Det er som å ha et sikkerhetskopisystem som holder de slemme ute.

Raske fordeler:

• Forbedret sikkerhet: Gjør det mye vanskeligere for uautoriserte personer å få tilgang til kontoene dine.
  • Sinnsro: Du kan føle deg tryggere ved å vite at din personlige informasjon er bedre beskyttet.
  • Enkel å bruke: Det kan høres komplisert ut, men det er vanligvis så enkelt som å få en tekstmelding eller skanne fingeravtrykket ditt.

• Smarttelefonbekreftelse

Vi anbefaler på det sterkeste å slå på tofaktorautentisering (eller 2FA) for passordene dine som er lagret i Total Password. Fra det øyeblikket må du ha smarttelefonen din for å logge på – noe som betyr at ingen andre kan få tilgang til passordene dine bare ved å gjette eller brute-tvinge hovedpassordet ditt.

Tofaktorautentisering er som å ha to nøkler til nettkontoene dine. Selv om noen får tak i en, trenger de den andre nøkkelen for å komme inn. Det er en enkel og effektiv måte å holde kontoene dine trygge på.

Så hvorfor ikke prøve det og låse det digitale livet ditt litt sikrere? Ditt fremtidige jeg vil takke deg!