Settings Support Menu

Total Password Indstillinger

Hvad er to-faktor-godkendelse?

Forestil dig, at din onlinekonto er et hus. Den første nøgle til dit hus er din adgangskode. Men hvad hvis nogen lusket får fat i den nøgle? Det er her, to-faktor autentificering (2FA) kommer ind. Det tilføjer en ekstra lås, så selvom nogen har din adgangskode, kan de stadig ikke komme ind uden en anden stykke information.

Hvordan virker det?

To-faktor-godkendelse betyder, at efter du har indtastet din adgangskode, bliver du bedt om en anden oplysning. Dette kunne være:

• En kode sendt til din telefon via sms eller en app
  • En fingeraftryksscanning
  • En ansigtsscanning
  • Så det er som at have to låse på din dør – din adgangskode er den første lås, og den anden lås er koden eller den biometriske scanning.

Hvorfor er det så vigtigt?

Tænk på det som et ekstra lag af beskyttelse. Hvis nogen på en eller anden måde får din adgangskode (måske ved at hacke eller gætte), kan de stadig ikke få adgang til din konto uden det andet trin. Det er som at have et backup-sikkerhedssystem, der holder de onde ude.

Hurtige fordele:

• Forbedret sikkerhed: Gør det meget sværere for uautoriserede personer at få adgang til dine konti.
  • Sindsro: Du kan føle dig mere sikker ved at vide, at dine personlige oplysninger er bedre beskyttet.
  • Nem at bruge: Det lyder måske kompliceret, men det er normalt så simpelt som at få en sms eller scanne dit fingeraftryk.

• Smartphone-bekræftelse

Vi anbefaler stærkt, at du slår Two Factor Authentication (eller 2FA) til for dine adgangskoder, der er gemt i Total Password. Fra det øjeblik bliver du nødt til at have din smartphone for at logge ind - hvilket betyder, at ingen andre kan få adgang til dine adgangskoder bare ved at gætte eller brute-tvinge dit hovedadgangskode.

Tofaktorautentificering er som at have to nøgler til dine onlinekonti. Selvom nogen får fat i en, har de brug for den anden nøgle for at komme ind. Det er en nem og effektiv måde at holde dine konti på.

Så hvorfor ikke give det en chance og låse dit digitale liv lidt mere sikkert? Dit fremtidige jeg vil takke dig!