Settings Support Menu

TotalAV Instellingen

App-vergrendeling instellen

De App Lock-functie van TotalAV biedt robuuste bescherming voor uw gevoelige informatie doordat u specifieke apps kunt vergrendelen achter een veilige pin- of patroonvergrendeling. Dit zorgt ervoor dat uw vertrouwelijke gegevens ontoegankelijk blijven voor ongeautoriseerde gebruikers, waardoor uw privacy wordt beschermd tegen nieuwsgierige blikken. We raden u ten zeerste aan deze functie voor het merendeel van uw apps te gebruiken om uitgebreide beveiliging te garanderen.

Deze functie is momenteel alleen beschikbaar op Android-apparaten.

U kunt App Lock op uw apparaat inschakelen door de onderstaande stappen te volgen:

Open de TotalAV-applicatie op uw Android-apparaat:

Zorg ervoor dat u bent ingelogd op uw TotalAV-applicatie voordat u doorgaat

App-vergrendeling openen:

Scroll langs het tabblad Beveiliging op het dashboard en Tik op op App Lock:

Tik op Nu instellen:

Verwerking van uw gegevens:

Er verschijnt een venster waarin u wordt gevraagd of u 'Instemt met de verwerking van uw gegevens'. Als u wilt doorgaan, tik dan op Akkoord.

Uw gegevens zijn bij ons veilig, omdat wij er niets van bewaren. Ons gebruik van een toegankelijkheidsservice is uitsluitend bedoeld om de naadloze werking van onze App Lock-functie binnen uw applicaties te garanderen. Als je ervoor kiest deze service niet in te schakelen, tik dan op op Sluiten.

Veilige vergrendelingsmethode maken:

Maak een Patroonslot of een PIN-slot om ervoor te zorgen dat uw apps zich achter een veilig vergrendelingsmechanisme bevinden.

App Lock is nu gedeeltelijk ingeschakeld. Volg de onderstaande stappen voor volledige activering!

Gevoelige app-vergrendeling:

Voor een gevoelige app kiezen we de Foto's-app. Gewoon Tik op op het grijze selectievakje en Tik op op Apps vergrendelen.

Tik op Ga naar instellingen:

Toegankelijkheidsmenu:

Tik op op Geïnstalleerde apps

Tik op TotalAV App Lock:

TotalAV App Lock inschakelen:

Tik op de schakelknop om TotalAV App Lock in te schakelen

Tik op Toestaan:

Terug naar TotalAV:

Sluit het instellingenmenu en keer terug naar de TotalAV-app naar dit venster:

Als je meer dan één applicatie wilt vergrendelen, tik dan op op het grijze slotpictogram en het applicatie wordt vergrendeld achter uw beveiligde PIN / Patroon.

Je hebt App Lock met succes ingeschakeld!

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!