Settings Support Menu

TotalAV Instellingen

Controleer op updates

Updates zijn cruciaal om ervoor te zorgen dat TotalAV altijd veilig is en u 24/7 de beste beveiliging biedt. Hieronder leest u hoe u uw TotalAV-applicatie kunt controleren op updates.

Open TotalAV

Taakbalk

• Ga naar je Taakbalk en rechtsonder vind je een pijl omhoog. Klik erop om een pictogrammenu weer te geven.

• Zoek het TotalAV-pictogram

Klik met de rechtermuisknop op het TotalAV-pictogram en selecteer 'Controleren op updates..'

Bijwerken

• Zodra de software is bijgewerkt, verschijnt het volgende venster:

• Als u updateproblemen ondervindt, kunt u deïnstalleren en opnieuw installeren TotalAV voor de nieuwste versie. Zie downloadlink hier

Open TotalAV

Zoek het TotalAV-pictogram op uw taakbalk en klik erop

Selecteer 'Controleren op updates..'

Wacht tot de updates zijn voltooid

Als u updateproblemen ondervindt, verwijder dan TotalAV en installeer deze opnieuw voor de nieuwste versie. Zie downloadlink hier