Settings Support Menu
Total Password Indstillinger

Total Password har nogle fantastiske konfigurationsindstillinger, der hjælper dig med at beskytte dine adgangskoder online.

I denne sektion af Support Center kan du udforske og lære om, hvordan du indstiller din hovedadgangskode, aktiverer to-faktor-godkendelse og alt, du skal vide om Secure Me. Hvis du har problemer med Total Passwords indstillinger, vil vi guide dig igennem med vores hjælpevejledning og fejlfinding.

For at komme i gang skal du vælge et emne fra menuen.