Setup Support Menu

Total WebShield Inställning

Hur man laddar ner och installerar Total WebShield

För att installera Total WebShield i din Chrome-webbläsare, följ dessa instruktioner:

Besök Chrome Web Store

Gå till Total WebShield:s Chrome Web Store-sida

Lägg till tillägget Total WebShield

• Klicka på Lägg till i Chrome
  • Klicka på Lägg till tillägg

• Du kommer att få ett meddelande om att Total WebShield har lagts till i Chrome.

Ställ in

När Total WebShield har lagts till i Chrome öppnas en ny flik. Här guidar vi dig om hur du ställer in Total WebShield.

För att installera Total WebShield på din Edge-webbläsare, följ dessa instruktioner:

Besök Edge Store

Gå till Edge Add-Ons Store

Lägg till tillägget Total WebShield

• Klicka på Hämta
  • Klicka på Lägg till tillägg

• Tillägget Total WebShield kommer nu att läggas till i verktygsfältet.

Ställ in

När Total WebShield har lagts till i Edge öppnas en ny flik. Här guidar vi dig om hur du ställer in Total WebShield.

Följ dessa instruktioner för att installera Total WebShield i din Opera-webbläsare:

Besök Firefox Addons-sida

Gå till Total WebShield Opera tilläggssida

Lägg till tillägget Total WebShield

• Klicka på Lägg till i Opera

• Tillägget Total WebShield kommer nu att läggas till i din Opera-webbläsare.

Ställ in

När Total WebShield har lagts till i Opera öppnas en ny flik. Här guidar vi dig om hur du ställer in Total WebShield.

Total WebShield kommer redan att vara aktiverat i Safari. Men om inte, se nedan hur du aktiverar Total WebShield:

Öppna Safari

Gå till Safari-inställningar

Gå till Extensions

Aktivera Total WebShield

Kryssa i rutan där det står Total WebShield.

Vi föreslår också att du aktiverar Privat surfning för att säkra dig själv när du surfar privat på webben.

Total WebShield är aktiverad!

Total WebShield kommer installerat med den ursprungliga TotalAV-applikationen.

Om du startar om din Android-enhet, tänk på att Total WebShield inte kommer att slås på igen efter en omstart. Kom ihåg att slå på den efter att du har startat om din Android-enhet.

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!