Total Coupon

Rapportering av et problem med et nettsted gjennom Total Coupon

Noen ganger kan noen av nettstedene vi støtter gjøre endringer som forstyrrer funksjonaliteten til Total Coupon. Vi overvåker og oppdaterer tjenesten vår regelmessig for å sikre at du får en god opplevelse, men hvis du støter på en situasjon der Total Coupon ikke fungerer som forventet på et bestemt nettsted, kan du hjelpe oss med å fikse det.

Følg disse trinnene for å rapportere et problem:

• Klikk på utvidelsen Total Coupon i nettleseren din.
  • Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre på TOTALCoupong-utvidelsen.
  • Velg Send tilbakemelding.
  • I tilbakemeldingsskjemaet velger du «Et nettsted fungerer ikke som det skal» og fyller ut skjemaet.