Total Coupon

Rapportering af et problem med et websted via Total Coupon

Nogle gange kan nogle af de websteder, vi understøtter, foretage ændringer, der forstyrrer funktionaliteten af Total Coupon. Vi overvåger og opdaterer regelmæssigt vores service for at sikre, at du får en god oplevelse, men hvis du støder på en situation, hvor Total Coupon ikke fungerer som forventet på et bestemt websted, kan du hjælpe os med at løse det.

Følg disse trin for at rapportere et problem:

• Klik på udvidelsen Total Coupon i din browser.
  • Klik på tandhjulsikonet øverst til højre på din TOTALCoupon-udvidelse.
  • Vælg Send feedback.
  • I feedbackformularen skal du vælge "Et websted fungerer ikke korrekt" og udfylde formularen.